GAV PTFE teflónová páska 12 mm x 12 m

GAV PTFE teflónová páska 12 mm x 12  m je určená pre rýchle a spoľahlivé utesnenie závitových spojov do veľkosti 1/2". Výborne utesní hadicové spojky, tlakové hadice, pevné vsuvky, hrdlá a iné tvarovky používané pre pripojenie pneumatických systémov.
Dostupnosť Na sklade
Kód: G01000012
0,65 € / ks 0,54 € bez DPH
GAV PTFE teflónová páska 12 mm x 12 m

Parametre GAV PTFE teflónová tesniaca páska 12 mm x 12 m

  • Šírka: 12 mm
  • Dĺžka návinu: 12 m
  • Hrúbka: 0,08 mm

PRACOVNÝ POSTUP pre GAV PTFE teflónová tesniaca páska 12 mm x 12 m

  • Naviňte cca 10 vrstiev GAV PTFE teflónovej pásky na vonkajší závit v smere uťahovania (po smeru hodinových ručičiek) a utiahnite tak, aby kopírovala závit.
  • Následne závit spojte a dotiahnite. Po dotiahnutí nie je možné spoj znovu povoliť a prípadne opraviť, pretože by mohlo dôjsť k porušeniu pásky a sposobiť netesnosť spoja.

Dodatočné parametre

Kategória: Rozvody stlačeného vzduchu
Dĺžka návinu: 12 metrov
Šírka: 12 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Taliansky výrobca profesionálneho lakovacieho náradia GAV ponúka diely na pripojenie rozvodov stlačeného vzduchu, striekacie pištole a príslušenstvo k rozvodom stlačeného vzduchu už od roku 1974.

Charakteristickými črtami značky GAV je kombinácia širokého výberu a presného remeselného spracovania každého jednotlivého kusu. GAV je považovaná za spoľahlivú značku, ktorá venuje vysokú pozornosť dosahovaniu vysokého štandardu kvality ponúkaných výrobkov. Vďaka neustálym inováciam a vysokej technologickej úrovni je značka GAV považovaná za jednu z najlepších na trhu.