BAL EPOLEX hrubá sklenená tkanina 350 g 2 m2

BAL EPOLEX hrubá sklenená tkanina slúži v spojení s polyesterovými a epoxidovými živicami na výrobu a opravy predmetov z technického laminátu (lode, bazény, detské šmykľavky, autodielov atď.).

Dostupnosť Na sklade
Kód: 502756
9,50 € / ks 7,92 € bez DPH
BAL EPOLEX hrubá sklenená tkanina 350 g 2 m2

Parametre BAL EPOLEX sklenená tkanina 350 g 2 m2

  • Veľkosť balenia: 2,0 m2
  • Gramáž: 350 g/m2

PRACOVNÝ POSTUP pre BAL EPOLEX sklenená tkanina 350 g 2 m2

Príprava podkladu

Aplikácia

  • Natuženú polyesterovú živicu alebo epoxidovú živicu naneste štetcom na opravované miesto a priložte diel BAL EPOLEX sklenenej tkaniny.
  • Podľa rozsahu poškodenia a predpokladanej záťaže opravovaného miesta použite ďalšie 2 - 3 vrstvy živicou presýtenej BAL EPOLEX sklenenej tkaniny.

Ďalšie kroky

  • Po úplnom vytvrdnutí živice je možné povrch brúsiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Oprava plastov
Balenie: 2 m2

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Firma BARVY A LAKY HOSTIVAŘ je český výrobca farieb a lakov, s tradíciou od roku 1893. Zameriava sa výrobu farieb a lakov na povrchovú úpravu dreva, kovov (železo, oceľ, pozinkovaný kov) a betónu.

BARVY A LAKY HOSTIVAŘ majú v ponuke syntetické, epoxidové, vodou riediteľné, nitrocelulózové, olejové a polyuretánové náterové hmoty, dodávané pod značkami ako FEST-B, EPOLEX, PRAGOPRIMER, FORMEX, REMAL, HOSTAGRUND apod. Spoločnosť disponuje špičkovým vývojovým a znalostným zázemím a svoje výrobky distribuuje hlavne v Českej republike a na Slovensku.