Autolak v spreji Kia odtieň EB Ebony black 400 ml

Autolak v spreji Kia odtieň EB Ebony black je vysoko kvalitný lak na auto v spreji na opravu dielov karosérie a opravu škrabancov. Autolak dosahuje veľmi dobrú zhodu odtieňa s originálom. Je rýchloschnúci s vynikajúcou krycou schopnosťou a je vhodný na kov a mnohé tvrdé plasty. Sprej je pripravený na mieru podľa kódu farby Vášho auta.

Dostupnosť Ihneď na dodanie
Kód: F0193/6461
17,50 € / ks 14,58 € bez DPH
Autolak v spreji Kia odtieň EB Ebony black 400 ml

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: KIA autolaky v spreji
Balenie: 400 ml
Kód odtieňa (farby): EB
Názov odtieňa (farby): Ebony black
Odtieň sa používal na modeloch: Cadenza, Carens, Carnival, Carstar, Cerato, Cerato coupe, Clarus, Elan, Joice, Magentis, Mohave, Opirus, Optima, Sephia, Shuma, Sorento, Spectra, Sportage, Visto, X-Trek
Stupeň lesku: lesklý
Typ autolaku: Lesklý pastelový odtieň
Značka auta: Kia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ColorMatic - značka od profesionálov pre profesionálov. Komplexný lakovací systém ponúka vysokokvalitné spreje, vrátane vybavenia pre plnenie sprejov. Technológia 2K sprejov ColorMatic ukazuje rozdiel medzi absolútnou kvalitou a „len“ spokojnosťou.

Značka ColorMatic je súčasťou skupiny MoTip DUPLI. Skupina MoTip DUPLI je jedným z najväčších výrobcov farieb a lakov v sprejoch, opravných ceruziek, technických sprejov a ďalších výrobkov pre opravu automobilov i hobby použitie. Jej korene siahajú do roku 1946 a v súčasnosti má 3 výrobné závody v Nemecku a Holandsku.